Arhive lunare: august 2020

Necesar rechizite pe clase

Odata cu venirea toamnei, începi deja sa faci lista cu cele necesare copilului tau la școală sau la grădiniță. Ca să eviți aglomerația din magazine, pentru că, nu-i așa, încă trebuie să ne protejăm, poți alege cumpărarea rechizitelor online. Noi am împărțit rechizitele pe clase, pentru a-ți fi mai ușor de ales. Avem cea mai completă gama de rechizite din online. Livrare rapidă din stocul propriu. Prețuri reduse.

De ce rechizite are nevoie copilul la grădiniță?

Alegerea rechizitelor pentru primul an de grădiniță nu poate fi făcută fără ca ei să fie de acord și neaparat trebuie să le ceri părerea când te pregătești de cumpărături. Cel mai important lucru este ghiozdanul mic de grădiniță și apoi cele mai importante rechizite care îi dezvoltă copilululi creativitatea: creioane colorate, carioci, plastilină, bloc de desen, ascuțitoare și radieră, lipici și foarfecă, hârtie colorată și creponată. Click pe imaginea de mai jos pentru pagina cu recomandări pentru grădiniță.

Necesar rechizite gradinita

De ce rechizite are nevoie un elev de clasele primare?

Prima zi de scoală este o zi importană șl cu emotii pentru mulți copii, dar mai ales pentru părinți. În cazul elevilor din clasele primare, lista de rechizite cuprinde mai multe instrumente de scris, astfel încât cei mici să își dezvolte abilitățile caligrafice. Alegerea ghiozdanului este și de data aceasta cel mai important lucru, mai ales că micii scolari au nevoie de unul mai spatios față de prescolari. Alegeți împreună un ghiozdan frumos dar și ușor de transportat și ergonomic. Mai jos click pe imagini pentru recomandările noastre în funcție de clase.

Necesar rechizite Clasa 0
Necesar rechizite clasa I
Necesar rechizite clasa II Necesar rechizite clasa III Necesar rechizite clasa IV

De ce rechizite are nevoie un elev de gimnaziu?

Lucrurile încep să devină mai simple odată ce copilul tău ajunge în clasele gimnaziale deoarece, crescând, acesta începe să fie interesat și de utilitatea lucrurilor, nu doar de aspectul acestora. Acum, pentru copil nu mai sunt prioritare desenele imprimate pe ghiozdan și pe caiete, ci calitatea acestora. Principalele rechizite de care are nevoie elevul de gimnaziu:

Necesar rechizite clasa V Necesar rechizite clasa VI Necesar rechizite clasa VII Necesar rechizite clasa VIII

De ce rechizite are nevoie un elev de liceu?

Elevul de liceu își va alege singur rechizitele și rucsacul. Recomandările noastre sunt spre un rucsac de calitate. În acești ani, mulți elevi merg deja cu laptop sau tabletă la școală și au nevoie de un rucsac corespunzător.

Necesar rechizite clasa IX-XII